Daghoroscoop-Kreeft

Daghoroscoop voor : Tuesday, January 25, 2022

KREEFT

zodiac sign

Algemeen
Je bent gek op uitdagingen en deze kunnen de komende periode op jouw pad komen, pak ze op en regel het. Verzamel mensen om je heen die je energie geven en geen mensen die je energie kosten. Je bevindt jezelf in een lastig pakket, jij denkt dat jij gelijk hebt en de andere denken dat zij gelijk hebben, hoe ga je dit op lossen. Tijd voor een herziening, zet de dingen even allemaal op een rijtje en neem dan pas de beslissing..

Gezondheid
Luister goed naar je innerlijke stem en neem die serieus. Als je hogerop wilt met sport, dan kun je gaan klimmen of leren vliegen. Voorkomen is beter dan genezen, als je klachten hebt moet je goed uitzieken. Neem tijd voor je innerlijke balans, dat is namelijk de basis van jouw geluk..

Liefde
Afspraak is afspraak dus zorg dat je op tijd bent en je van de goede kant laat zien. Stop nu eens met dat vervelen, het geeft je geen goed gevoel dus stop ermee en zoek iets leuks uit om de verveling tot het verleden te laten behoren. Het is tijd op meningsverschillen met een dierbaar persoon op te gaan lossen, wacht hier niet mee want hoe langer je wacht hoe lastiger het wordt. Je weet je partner af en toe flink wat verwijten naar zijn/haar hoofd te slingeren maar wees je ervan bewust dat dit ook tot vervreemding kan leiden..

Werk
Je concentratievermogen is wat aan de zwakke kant. Je hebt nu behoefte aan liefde en innerlijke rust om weer op krachten te kunnen komen. Het belangrijkste is vandaag dat jouw werklust en je behoefte, om dingen snel af te handelen, bevredigd worden. Het geluk lacht je haast ononderbroken toe..