Daghoroscoop-Leeuw

Daghoroscoop voor : Sunday, June 26, 2022

LEEUW

zodiac sign

Algemeen
Stop nu even met dat ijdele gedoe en je trots, er moeten gewoon dingen gebeuren, doe die gewoon. Dit is een moment dat je je niet af moet laten leiden, vertrouw op je gevoel en niet op datgene war anderen zeggen. Tijd is een mooi gegeven, het gaat niet sneller als je je druk maakt dus waarom zou je. Probeer vandaag eens een beetje luchtig naar de zaken te kijken en behoudt het evenwicht..

Gezondheid
Overdrijf je activiteiten niet, maar hou reserves voor minder goede tijden. Eet wat meer groentes de komende tijd. Je concentratievermogen zal een stuk beter worden, als je jezelf wat meer rust gunt. Je zult je beter voelen, als je eens wat stoom afblaast..

Liefde
Af en toe eens wat water bij de wijn doen kan niet zoveel kwaad vandaag. Ja, iemand moet het initiatief nemen en nu ben jij dit, of het nu sociale contacten en/of relaties zijn. Wacht vandaag wat af en neem geen al te grote beslissingen. Je bent meer dan aardig bezig..

Werk
Maak geen beloften, die je niet kunt nakomen. Je hebt nu behoefte aan liefde en innerlijke rust om weer op krachten te kunnen komen. Ga geconcentreerd te werk en werk zo nodig met anderen samen. Pas op dat je niet meer geld uitgeeft dan dat je hebt, overweeg eens wat geld opzij te leggen dat geeft je wat meer weerbaarheid..