Daghoroscoop-Leeuw

Daghoroscoop voor : Monday, January 24, 2022

LEEUW

zodiac sign

Algemeen
Have fun, doe gewoon lekker gek en geniet ervan maar wees wel voorzichtig want overschatting is een ander iets waar je tegenaan kunt lopen. Soms gewoon even een stap op de plaats en laat de tijd zijn werk doen, dat is niet laf maar verstandig. Ja, het leven is niet altijd een stoelendans, iemand probeert beter te worden van jouw succes, hou dit in de gaten en probeer dit te sturen. Vandaag zou ik even wat minder risico’s nemen je weet nooit hoe het allemaal loopt..

Gezondheid
Doorbreek die dagelijkse sleur en zoek wat meer afwisseling. Hou rekening met je eigen wensen en kijk niet te veel naar anderen, dat komt je alleen maar ten goede. Neem de dingen waar je je druk om maakt, waar je over piekert of je over opwindt niet meer zo serieus. Pas op dat je niet te veel doet, je gezondheid laat wat te wensen over..

Liefde
Je vrienden willen je graag helpen, laat dit gebeuren. Een whatsapp of een brief kan een grote rol voor je gaan spelen. Wat je doet zal in ieder geval beloond worden. Zou je in deze verkwikkende overgangsfase tot wezenlijke nieuwe inzichten gekomen zijn, dan gooi deze in ieder geval niet meteen weer overboord indien deze je niet meer zo noodzakelijk lijken..

Werk
Koester de stappen die je maakt en leg deze vast want je zult deze vaker gaan maken. Zo nodig zul je je overtuigingen en ideeën, die jij belangrijk vindt, moeten verdedigen. De middag is voor jou even spitsuur, dan bieden zich mooie kansen aan dus zorg dat als je jouw kansen verzilvert wilt hebben, je deze voorbereid in de ochtend. Neem de tijd voordat je een bepaalde beslissing neemt op financieel gebied..