Daghoroscoop-Leeuw

Daghoroscoop voor : Monday, October 3, 2022

LEEUW

zodiac sign

Algemeen
Misschien moet je nog even wachten met het doorhakken van de knoop betreffende een bepaalde situatie. Master in stapjes, je hebt jouw aanpak tot een kunst verheven, kleine stapjes geven je het succes waarmee je andere kunt beïnvloeden. Probeer vandaag je hoofd bij de dagelijkse verplichtingen te houden. Alles heeft een betekenis en ook voor jou, het is vandaag beter om je te laten leiden door je gevoel in plaats van je verstand..

Gezondheid
Je moet vandaag erg oplettend zijn. Geniet vandaag van de mooie dingen die je mee gaat maken. Je stroomt momenteel over van de energie, die moet je gebruiken om jezelf verder te ontwikkelen. Praten en niet weer op die telefoon, een persoonlijk gesprek geef zoveel extra signalen af tussen mensen Gewoon even een dagje yin en yang en je zult zien wat dit doet met je lichaam en geest..

Liefde
Zorg dat je niet toegeeft aan negatieve stemmingen en omring je met mensen die iets positiefs bij jou teweegbrengen. Je zou zo graag een prettige relatie hebben, maar sta jezelf hierbij dan niet in de weg. Je hebt vrede met het moment en jezelf zijn geniet hiervan. Dit is een dag voor jou alsof je deze zelf hebt geschreven, genieten..

Werk
Pak de dingen zoveel als mogelijk systematisch aan, hier ben je op zich goed in en geeft je veel rust. Je concentratievermogen is wat aan de zwakke kant. Leen deze periode even geen geld uit en doe niet mee aan weddenschappen voor geld. De komende dagen zul je van alles de zonnige zijde weer kunnen zien en een beetje gelukkiger kunnen zijn..