Daghoroscoop-Schorpioen

Daghoroscoop voor : Monday, October 3, 2022

SCHORPIOEN

zodiac sign

Algemeen
Je hardheid is niet hetgeen waar je op af wordt gerekend, het zijn je vaardigheden en die zijn goed. De weg die je gekozen hebt is niet de meest eenvoudige, het zal je een hoop energie en doorzettingsvermogen kosten maar het is het waard. Even geen emotionele uitspatting meer, de tijd van opwinding, angsten en remmingen is nu even voorbij, eindelijk. Dominantie is niet altijd even fijn, hou deze periode in de gaten dat je niet te dominant bent richting de mensen in je directe omgeving of relatie..

Gezondheid
Denk niet teveel na vandaag, je hebt genoeg op je bordje liggen. Gun jezelf af en toe een pauze om op adem te komen. Rust liever wat vaker uit, bijvoorbeeld op een bankje in het park na een gezonde wandeling. Kijk niet zo vaak om en vraag niet altijd wat er allemaal mogelijk geweest zou kunnen zijn ‘als’..

Liefde
Je bent op dit moment niet echt verlegen want je maakt toch echt wel makkelijk contact met nieuwe personen. Met jouw enorme energie is het niet moeilijk om nieuwe contacten te leggen met personen die jouw horizon weten te verbreden. Laat je partner zich absoluut niet elke keer moeten bewijzen op nieuwe gebieden voor de liefde richting jou. Probeer wat meer rekening te houden met de gevoelens van de andere ook al vind je dat erg lastig..

Werk
Aan het eind van de dag kan de situatie een beetje kritiek worden: de planeten kunnen je nerveus en strijdlustig maken. Aangezien je omringd wordt door mensen die in je geloven, zal men je zeker behulpzaam zijn. De omstandigheden zijn gunstig om weer eens een gokje te wagen. In het kansspel doen zich mogelijk winkansen voor..