Daghoroscoop-Steenbok

Daghoroscoop voor : Sunday, August 1, 2021

STEENBOK

zodiac sign

Algemeen
Behandel de huidige situatie als een nieuwe auto, die nog moet worden ingereden, voordat je hem tot topprestaties kunt brengen. Hou altijd voor ogen: de beste manier om het kwaad te bestrijden is een stap in de richting van het goede. Je hebt nu de gelegenheid, om je aan een groter project te wagen, die je anders gemeden zou hebben..

Gezondheid
Het beste is rustig te blijven, jezelf niet te veel op te winden en proberen ongedwongen te leven: zo voorkom je ziekte. Je hebt een moeilijke tijd achter de rug, en daar heb je het soms moeilijker mee, dan je wilt. Als je je echt ontspannen wilt voelen, moet je misschien eens aan yoga of meditatie denken..

Liefde
Schuchterheid en angst zitten je vandaag niet dwars, wat anders misschien het contact met vreemden moeilijk voor je maakt. Om de ontwikkelingen te kunnen volgen, is het belangrijker dan ooit om een goed overzicht te krijgen. Grijp het geluk met beide handen aan..

Werk
Je zegt, zonder er bij na te denken, wat er in je hoofd opkomt. Je aanleg voor het samenbrengen van zeer uiteenlopende meningen brengt je veel waardering. In financieel opzicht komt er een stijgende lijn in zicht..