Daghoroscoop-Steenbok

Daghoroscoop voor : Monday, October 3, 2022

STEENBOK

zodiac sign

Algemeen
Fantasieën zijn leuk maar laat het fantasieën blijven. Maak een keuze wie voor jou wel en niet belangrijk zijn en maar daar een duidelijke keuze in. Jij zit achter het stuur vandaag en hou dat ook zo. Geniet van de momenten en laat je eens een keer niet leiden door je temperament, af en toe is iets genoeg en hoeft het niet altijd beter..

Gezondheid
Een goede thee is bevorderlijk voor je bloedsomloop en je hart. Praat eens over jezelf met iemand die je vertrouwt, wat vind je leuk bijvoorbeeld. Je gezondheid is momenteel weliswaar redelijk goed, maar toch niet ijzersterk. Het is het juiste moment om je prestatievermogen de ruimte te geven..

Liefde
Ben je in voor een deja-vu, oude gevoelens zouden best weer eens wat nieuw leven ingeblazen kunnen worden. Help je partner als hij/zij onder druk staat en je zult merken dat geven ook delen oplevert. Je kan wel eens wat risico nemen want je gezonde verstand zorgt er eigenlijk altijd wel voor dat het weloverwogen risico’s zijn en zeker geen levensgevaarlijke zaken. Relaties en ja ook liefdesrelaties staan onder de juiste sterren..

Werk
Als het je lukt kritisch op jezelf te zijn, zal je omgeving je sneller als iemand met leidinggevende kwaliteiten accepteren. Wees alert op profiteurs, niet iedereen kan meedelen in jouw succes. Neem de tijd om bepaalde plannen beter uit te werken. Blijf trouw aan je principes, als men je om de vinger probeert te winden..