Daghoroscoop-Stier

Daghoroscoop voor : Monday, October 3, 2022

STIER

zodiac sign

Algemeen
Alles heeft een betekenis en ook voor jou, het is vandaag beter om je te laten leiden door je gevoel in plaats van je verstand. Kies wat meer voor jezelf, laat anderen gewoon hun eigen problemen oplossen. Jouw ongeduld is in deze periode meer dan begrijpelijk maar leg je er toch bij neer want het zal je niet verder helpen. Een dagje brainstormen en zaken plannen voor de komende periode daar is het nu de tijd voor..

Gezondheid
Wat heb je gedaan want je krijgt enorm veel complimenten over je uiterlijk. Je voelt je heerlijk maar probeer ook het waarom vast te leggen want zo wil je je altijd voelen. Samen is vele malen beter dan alleen, zorg eens voor wat gelijkgestemden en praat met elkaar. Je kunt in korte tijd een hoop lichamelijk werk doen..

Liefde
Liefde en vriendschap is een tweezijdig iets, stel je open en laat je gewoon eens verrassen Hmm, ben je je familie al een tijdje uit het oog verloren zorg dan dat je het snel goed gaat maken want je zult het achteraf als meer dan prettig ervaren Nou, zo hebben de sterren al een tijdje niet voor jou gestaan betreffende de liefde dus ga er volledig voor en laat ze niet onbenut. Spreek niet direct met iedereen over de beginnende kriebels in je buik, laat het proces zijn loop gaan en geniet van dit proces. Doe je best en wees niet te voorzichtig want jij zult een eerste stap in een relatie moeten nemen. Je bent een levensgenieter wees hier dankbaar voor..

Werk
Je kunt door goede zelfkritiek onnodige conflicten vermijden en energie sparen. De kansen kunnen keren, wees op je hoede. Innerlijke rust kun je bereiken, door je wil te volgen en zelfs door vaker van je af te bijten. Je zegt alles wat er in je opkomt, niet om een ruzie uit te lokken, maar omdat je de behoefte hebt eerlijk te zijn..