Daghoroscoop-Tweelingen

Daghoroscoop voor : Monday, October 3, 2022

TWEELINGEN

zodiac sign

Algemeen
Hou de koers vast, tijd van nadenken is voorbij nu wordt het tijd om het gewoon te doen, knallen. Laat anderen deelgenoot worden van jouw rijkdommen welke overigens beslist niet materieel hoeven te zijn, alleen dan zal je gelukkig blijven. Zit je iets dwars en moet erover gepraat worden, doe het dan want anders vreet het je op. Fantasieën zijn leuk maar laat het fantasieën blijven..

Gezondheid
Je springt soms niet zo verstandig om met je lichaam en je gezondheid. Neem bij belangrijke beslissingen iemand in vertrouwen, van wie je aanneemt dat hij/zij meer ervaring heeft dan jij. Luister beter naar je lichaam. Zorg voor veel beweging, het liefst in de frisse lucht..

Liefde
Zorg voor evenwicht en kijk eens goed in de spiegel. Het lijkt erop dat jij iemand het hoofd op hol hebt gebracht. De serieuzere zaken stel je liever nog even uit, komt later wel. Blijf niet nadenken over de verschillende uitnodigingen die je krijgt want voor je het weet zit je in de sleur van het alledaagse leven..

Werk
Je moet soms proberen wat zakelijker te zijn en je niet over laten halen door anderen om dingen tegen je zin te doen. Deze dag is bijzonder geschikt voor klusjes, maar ook voor plannen, die beslissend zijn voor de toekomst. Je positieve houding zal waardering bij je vrienden en eventueel collega’s en werkgever wekken. Je kunt je koers nu nog wijzigen..