Daghoroscoop-Vissen

Daghoroscoop voor : Monday, October 3, 2022

VISSEN

zodiac sign

Algemeen
Soms gewoon even een stap op de plaats en laat de tijd zijn werk doen, dat is niet laf maar verstandig. Anderen valt het op dat je je gedraagt als een reddende engel. De enorme energie die je hebt vertroebelen wel enigszins jouw concentratie, probeer wat in balans te komen. Je hebt niet zoveel waardering en erkenning nodig, hou dit vol want het gaat je prima af..

Gezondheid
Denk eraan dat sport in de eerste plaats leuk moet zijn, het is duidelijk voor je ontspanning, niemand verlangt topprestaties van jou. Let in de ochtend met name op de vitamines die je nodig hebt. Neem je eigen gedrag onder de loep en probeer meer tijd voor ontspanning vrij te maken. Let op je eten en drinken, want garbage in garbage out..

Liefde
Zijn er onenigheden met jouw anchor los het dan gewoon op. Hou in de gaten dat je partner regelmatig zuurstof krijgt en dat je hem/haar dus niet teveel benauwd. Al heb je verwijten genoeg, geef je partner af en toe het voordeel van de twijfel en wees niet te streng. Soms zijn de dingen te mooi om waar te zijn en dat is dan ook meestal..

Werk
Op zoek naar een nieuw baantje zou niet slecht hoeven te zijn want de kansen dat je wat meer stabiliteit kan krijgen is erg hoog. Op financieel gebied staan je enkele aangename verrassingen te wachten. Doe geen rare dingen met je geld, wees er zuinig op en geef het overwogen uit. Jouw ondernemingslust geeft al je projecten vleugels..