Daghoroscoop-Vissen

Daghoroscoop voor : Tuesday, October 19, 2021

VISSEN

zodiac sign

Algemeen
De tijd van opwinding, angsten en remmingen is voorbij. Elke nervositeit kan door meditatie en ontspanning worden overwonnen. Vergeef een persoon die je eens onrecht heeft aangedaan en die hier al lang spijt van heeft, ookal heeft hij dat nooit tegen je gezegd..

Gezondheid
Heb vertrouwen in je innerlijke groeiproces, schenk aandacht aan je dromen en aan schijnbare toevalligheden, ze kunnen erg nuttig zijn. Misschien is het tijd om je werkwijze te veranderen of om belastingen in je omgeving uit de weg te ruimen om ziekte te verhinderen. Pas op voor een groeiende innerlijke onrust..

Liefde
Laat vandaag je hoofd niet op hol brengen. Wanneer je je eisen niet te hoog stelt, is het voor andere mensen gemakkelijker op je in te gaan. Op het moment verlang je van je vriend(in) gewoon te veel..

Werk
Aan het eind van de dag kan de situatie een beetje kritiek worden: de planeten kunnen je nerveus en strijdlustig maken. Juist in financiële zaken heb je goede kansen. Je bent positief ingesteld en je vervult je functie vol zelfvertrouwen..