Daghoroscoop-Vissen

Daghoroscoop voor : Sunday, August 1, 2021

VISSEN

zodiac sign

Algemeen
En vergeet niet: overdreven druk bezig zijn helpt niets, wanneer de kosmische KLOK anders loopt, en het noodlot anders beslist. Je kunt in deze tijd opnieuw beginnen door vriendschappen te sluiten, contracten te ondertekenen en reizen te maken. Wees niet al te gemakzuchtig..

Gezondheid
Met jouw overdreven twijfel en je vaak ongegronde wantrouwen, schaadt je alleen maar je gezondheid. Het is momenteel niet nodig om je zorgen over je gezondheid te maken. Als je zo onvoorzichtig blijft met je gezondheid, kan dat best wel eens gevaarlijk voor je worden..

Liefde
Laat een geliefd persoon blijken, dat je hem/haar sympathiek vindt zonder dat je meteen vaste afspraken maakt. Je zult nieuwe kennissen ontmoeten, maar let erop dat je iemand, die jou dringend nodig heeft, niet vergeet. Je kunt, dankzij de nieuw opgedane energie, een liefde terug veroveren, die haast verloren leek..

Werk
Dromen van de lotto winnen houdt alleen maar op. Praat over je plannen met anderen. Je zegt, zonder er bij na te denken, wat er in je hoofd opkomt..