Daghoroscoop-Weegschaal

Daghoroscoop voor : Tuesday, October 19, 2021

WEEGSCHAAL

zodiac sign

Algemeen
Als je innerlijke waarden belangrijker vindt dan uiterlijk vertoon en met deze houding je doeleinden nastreeft, zul je succes boeken. Ga niet te vlug in op een voorstel. Je zou het contact met mensen, die weinig positiefs te melden hebben, moeten beperken of zelfs afbreken..

Gezondheid
Het volgen van een natuurlijk levensritme kan ook bij jou tot succes leiden. Je bent veel te snel bang, vooral wat je gezondheid betreft en dat maakt je onzeker. Met betrekking tot je gezondheid ben je meestal eerder te bang dan te roekeloos..

Liefde
Een persoon, van wie je het nooit verwacht had, maakt je een compliment en doet je een aanbod. Je hebt nog het één en ander in te halen op verschillende gebieden. Contacten die je nu legt of versterkt, blijken van lange duur te zijn en je te ondersteunen..

Werk
Vooral de uren overdag en in de vroege avond zijn bijzonder geschikt om persoonlijke zaken te regelen. Vooral investeringen, waarbij je stil op de achtergrond blijft, en uiteindelijk toch alle touwtjes in handen hebt, zijn gunstig. Hou je aan je afspraken en wees duidelijk, als je samen plannen maakt..